♥ About Me ♥

My photo
Kuala Lumpur, Mantin, W.Persekutuan, Negeri Sembilan, Malaysia
.i ♥ myself.

Thursday, August 6, 2009

dah berkerja ok!

yes2!
saya dah kerja..
di mana??
bukan dekat great eastern yg mention before this..
but company dekat KLCC..
awesome kn!
hee~ =)


dah dua hari kerja dekat sana..
quite okay lar..
tapi need to learn banyak lagi la..
especially on communication..


doakan yg terbaik yer..
banyak benda actually nak cerita but seems xda banyak masa pulak kan..
mesti ramai ingat sy xdapat kerja dekat Great Eastern tu kn??
mean i failed the interview tu..betul kan?
actually, saya BERJAYA dalam interview kt Great Eastern aritu..
mereka telefon but suddenly terpaksa choose antara nak kerja mana..


xpercaya jek dua2 interview berjaya..hoho!
agak konfius that time..
finally, i choose to work kat KLCC tuh...
sebab more advantage than Great Eastern tuh..
whatever it is, im WORKING now!!!!
hahaha~thanks GOD..
pray for me guys!
♥♥♥♥♥♥♥


p/s: ready for my HND konvo this sunday..=p

10 comments:

azrie ghazali said...

rajin2 keje ok...
n learn to luv ur job...
baru ader komitmen... ;-)

♥chentaMAYA™ said...

wah3!
nnti blanje ea!
da keje kan!
hee~

noraz aziz said...

congrats..!!
kumpul duit manyak2, boleh kawin cepat..!!

ezaty ariff said...

azrie: ok~thnks..luv that advice
pupu: okeh no probs=)
noraz: hee~kwen awl.?haha!thnks..;p

noraz aziz said...

perasan x sape yg bg comment nie?

ezaty ariff said...

wah2!
xpasan la mula2~
makcik nor rupernyer,,;p
sowi2...
lmbt pasan..=D

noraz aziz said...

haha..
its ok..!

saadah saadun said...

wah3...
dear..
congratsss taw dah dapat keja..
nti ley kua shopping sama..
ehehehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

yeayy!!

keje bebaik :)

Nini Marini said...

salam ezaty,
ape khabar awak?how's ur pregnancy dear? saya baru bace komen yang awak tinggal kat blog saya.dah lame dah.tapi sebab lama on hiatus, baru je baca dan sangatlah nak tahu cemana awak sekarang.
ini fb saya ye: marini mas aidiff.meh² kita sembang², kalau awak ade masa free ye.oh ye btw siapa nama suami ye?mungkin saya kenal.
oh btw lagi, tahniah dah dapat kerja tempat best!jelesnye tgk org dah keje.kite je tak keje² lagi.:)